Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, in tahliye akışı ve yangının dağıldığı alanların denetçi şeşnda tutulması hayati önem taşımaktadır.

Kapı ve kilit güvenlik sistemleri dair kompetan olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile dirim alanlarınızda huzurla aralık geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sebebiyle Kale yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla tasarım edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda test edilip onaylandıktan sonra beya sunulmaktadır. Hariçda dü toz contası ve mideeride bir ısı contası olan Kermen yangın kapısının ısı genleşme anlamsızlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan bapların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi kucakin yangın kapısı son tabaka kritik bir öneme sahiptir.

You yaşama email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ayrıca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım anlayışlemleri esnasında kullanıcılara gerçek suhulet esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Göksu Kapı Yangın Çıkış Kapısı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en koca kalite ve en makul hediye politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Evlerde, çalışmayerlerinde, okullarda ve çeşitli mutluluk kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve palas halde yangın alanlarını ayrılma etmesi midein kullanılmakta olan önemli konstrüksiyonlar arasındadır.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Kanatlar içinde uygun yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein destek plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Model Odası Yangın Kapıları : Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı Yangın Kapısı düzen otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı olabilir.

Ankara Yangın Kapısı bürümek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Kapıları ile ait kaygı ettikleri bütün mevzular için bilgi sahibi olabilirler.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail Yangın Kapısı levhalar ve aksiyonaretler kullanılır.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Report this wiki page